NOTD: Sparkling Square & haul


Niitä päiviä kun mikään ei onnistu. Eli konseptista tykkään mutta toteutus jättää toivomisen varaa... Halusin tehdä bikineihini sopivat kynnet joten väriyhdistelmä juontaa juurensa sieltä.
Aioin tehdä ruudut teipin avulla mutta kun aluslakka repesi teipin mukana pois vaikka kuivattelin sitä n. puolitoista tuntia ennen teippien laittoa, luovutin sen idean suhteen ja lähdin käsinmaalauslinjalle... Toinen ongelma muodostui kun halusin jotain exstrablingiä ja aloin tapani mukaan sekoittelemaan irtohileitä ja kirkasta lakkaa- tein nyt isomman erän kuin yleensä joten eiköhän tuo kerennyt jämähtää useaan otteeseen kauheaksi  mössöksi, mutta säästäväisenä oli se pakko sitten kynsille tunkea, edes sivellin ei suostunut yhteistyöhön vaan hapsotti kaikkiin ilmansuuntiin. Joo.


Eilen kävin taas kasvattamassa lakkavarastoa, eikä pahalta tuntunut seihtemää lakkaa ostaa kun kalleimmasta maksoin 2,3 euroa. :--)


Ylärivi: Be Yu 165 (Joka ainakin pullossa liippaa läheltä China Glazen Below Deckiä, jes), Flormar U14 ja 344, alarivissä CCUK Apricot Sun ja Dependin 251, 221 ja 227

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...