Random lot


Grrrrrrr.... Tällasen kaunokin löysin seppälästä. Golden Roselta oli ilmestyny paria uudenlaista koostumusta hyllyihin, itse valkkasin yhden "matte velvet" pullon, sävyssä 103. Ihana sähkönsininen, tässä päällyslakan kanssa. Tää on ihan jännän näkönen tuona "matte"-versionakin (aika säihkyvä mataksi), en saanu hyviä kuvia siitä kylläkään. :P Nyt kun tarkemmin kävin miettimään niin en itseasiassa ookkaan vama, olivatko ne uudet pullot jotka olivat "metallic" koostumukseltaan Golden Rosen, mut ainaki korkit oli samanlaiset! :D Värivalikoima oli aika suppea, mut kun tämä yllätti näin positiivisesti niin ehkä innostun TAAS vähän tuhlailemaan.
Tässä olikin se asia mitä tulin bloggailemaan, mut pistetään nyt samaan syssyyn vähän beetlekuvia kun niistä muutama kerkesi kynsillä jo yksinkertaisessa muodossa käydä. :)

Golden Green (Ahhhhh... tällasta lakkaa oon ettiny pitkään!)

Purple Blue

Vähän lisää kuvasaastetta... uskalsin vihdoin korkata Color Clubin Wild at Heart-pulloni, aivan järkyttävän ihana lakka. Ja järkyttävän vaikea kuvattava (etenkin ilman auringonvaloa). Ja vielä vaikeempaa sen jälkeen kun lisäs koristelut. Tässä nyt kuvat kuitenkin.2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...