Sunset in a bottle


Long time no see. Again. Sillon kun mietin että pistäiskö kynsiblogin pystyyn, lupasin itelleni etten ottais tästä mitään stressiä tai suorituspaineita, ja että saisin pitää taukoja joutumatta niitä jälkikäteen selittelemään itelleni tai muille. Sen verran kuitenkin selitän että elämä on muuttunut positiiviseen suuntaan astetta kiireisemmäksi, vähemmän on ollut idlausaikaa jota aikaisemmin käytin aika paljon koneella oloon- viimeaikoina en oo koneella oikeestaan muuta tehny kun käyny pankki-, kirjasto-, ja sähköpostiasiat hoitamassa... osaks myös sen takia että miun netti on muuttunu ihan toivottoman hitaaksi, eikä konekaan oikein toimi. D: Voi tätä lukemattomien postausten määrää.
Tässä ois nyt kuitenkin *ylläri* kynnet. Tykkäsin näistä ihan mielettömästi koska tuo lakka nyt vaan on aivan ihana, ehkäpä omat lempparikynnet näistä jotka kansioissa vielä julkaisemista odottavat. Aika arkisella linjalla oon viimeaikoina menny, kynnetkin on ollu ihan surkeessa kunnossa välillä. Ehkä se inspis kohta palautuu. :)


Halusin siis saada tuota Color Clubin Wild and Willing:iä vihdoin kynsille asti, vaan koska lakka on aika un-peittävää, piti keksiä joku näpsäkkä pohjaväri. Lumenen 79 "Ruusu nupussa" toimikin perus-mauvena vallan mainiosti, kumpaakin lakkaa kynsillä muistaakseni 2 kerrosta. CC:n Snakeskinillä vetelin jotain lehdentapaista ja tadam, kaunista pienellä vaivalla. :)


Oli aika söpö yllätys täällä odottamassa, kaksi ihmistä oli miulle tunnustuksen pistäny. :> Ihan just nyt en jaksa ruveta sitä etiäpäin lähettelemään (varmaan kerenny jo kiertääkin kaikki maat ja mannut), kahtotaan sitä seuraavissa postauksissa. Hyvää loskakevättä kaikille! :D

1 kommenttia:

  • emma | 18. huhtikuuta 2012 klo 13.59

    Jee! Oon taas oottanu millon kirjotat lisää:)) Vähän sulla on kasvanu kynnet! Mulla on taas ihan toivottomassa kunnossa, kun ei voi eikä kerkee pitää huolta:S

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...