Nailsupplies-tilaus & Halloweeny NOTD


Nämä kaunokaiset saapuivat miulle reilu viikko sitten USA:sta. Aika paljon tuli violetteja lakkoja ostettua kuten huomaatte, se nyt sattuu olemaan lempivärini... :D 5 näistä lakoista oli sellaisia "pakko_saada" hankintoja, vaikka jos olisin tilauksen muutaman päivän myöhemmin tehnyt niin Alias olisi luultavasti jäänyt pois. :P Loput neljä oli hirvittävän vaikeaa valita, koska niitä "haluunhaluun" lakkoja on ihan jumalaton kasa. :D Rajotinkin siis ostokseni nyt pelkästään Color Clubiin, teki asiasta jonkin verran helpomman.
Vasemmalta oikealle: Vintage Couture, Uptown Girl (tätä olen himotellut iät ja ajat, siitä asti kun sen ensimmäisen kerran Playing with polish:issa näin), Masquerading, Wild and Willing, Alias, Revvvolution, Foil Me Once, Love 'em Leave 'em ja Wild at Heart. Aaaaa, ensimmäiset holoni... :)

Ja sitten pikaisesti kyhätyt kynnet, oli vielä vähän halloween-mieli päällä, siitä väritys.


Liukuvärjäyksessä käytetty Wet 'n Wildin Sunny side up-lakkaa, en suosittele sillä vaikka väri on ihan jeespoks, peittävyys on heikko. Onneks sain tän alennuskesta. :) Päälle vielä kunnolla ebay-glitteriä, vastoin kuin tuo ylempi kuva antaa uskoa hile kimaltelee neon-vihreänä ja näyttää aika kivan halloweenmäiseltä.


3 kommenttia:

 • Maiju | 2. marraskuuta 2011 klo 21.07

  Ihanat! Ja kiva lakkasetti ;)
  maijus.blogspot.com

 • Nails1820 | 3. marraskuuta 2011 klo 8.29

  Ihania lakkoja tilasit!
  Todella kivat halloweenkynnet :) Itse ihmettelen tuota kun sanoit ettei Sunny side up peitä... Minulla se peittää jo yhden kerroksen jälkeen niin hyvin, ettei toista kerrosta tarvitsisi, vaikka sen aina kyl laitankin :)

 • Noora | 3. marraskuuta 2011 klo 19.14

  Kiitoksia Maiju!

  Nail1820: Mitäää, aika mielenkiintoista. Tuo miun pulloni on aikamoista litkua kyllä, ehkä peittävyyskin kasvaisi jos antaisin sen jämäköityä korkki auki vähän aikaa... Täytyy kokeilla. Tein tuolla ensimmäiseksi ihan normi lakkaukset, mutta silloin neljäskään kerros ei ollut vielä ihan peittävä niin luovutin. Jännää.

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...