NOTD: blingeribling


Noni, vihdoin sain itelleni tehtyä lakkaukset joista voi tykätä vähän enemmän. Ylhäällä kuva auringossa, alhaalla ulkona varjossa.
Huomaan taas miten lakkailuintoni on suoraan verrannollinen kynsieni pituuteen... Harmittaa kun haluaisin kovasti noita trindin hoito tuotteita, ainakin nail balsamin ja nail repairin, mutta tuppaavat olemaan niin pirullisen kalliita etten ole vielä kehdannut ostaa. Nuo kaks tuotetta yhteensä taisivat anttilasta olla jonkun 27 euron arvoisia. :P Ompahan jotain mitä toivoa joululahjaksi... :D
Miulle on tulossa hullut kasat asioita ebayn ihmemaasta, en malta taas odottaa!


Pohjalla La Femme Beautyn joku tyyliin blue creme, nimi on jo pullosta kulunut poies, sekä liukuvärjäyksessä Flormarin U16. Tuo flormarin lakka ei taas ole mikään peittävyyden lähettiläs, mutta näin kerrostettuna toimii kyllä kivasti. Tykkään hirveästi tuosta sinisestä flashistä mikä lakassa on, sen takia päädyin sitä sinisen päälle kerrostamaan alunperin. :)

3 kommenttia:

 • Anonyymi | 17. kesäkuuta 2012 klo 20.23

  Moikkelis! (:
  Voi että kun olen katsellut näitä kynsiäsi.. kuinka taitava olet! ja kuinka tarkkaa jälkeä! <3 Tästähän tulee itsekin aivan kateelliseksi..
  Kysyisin tuota liukuvärjäystä, että miten teet sen..? Itse olen koittanut sientä mutta se nyt ei oikein onnistu (ainakaan minulta) :D.. Ja kuinka luotettava ostopaikka ebay on? Olen ajatellut tilata sieltä nail art- tarvikkeita.. Itse ajattelen yksinkertaisemmaksi ebay.fi, joka on suomenkielinen. Mitä itse käytät? (:

 • Noora | 27. kesäkuuta 2012 klo 1.09

  Moi, kiitos kehuista ja sori kun vastaus tulee näin myöhässä!
  Teen liukuvärjäyksen juurikin pienellä keittiösienen palasella, mutta jos värit on vähänkään kaukana toisistaan, voi kahta "liu'utettavaa" lakkaa pistää pisarat muovinpalaselle tms ja sekoittaa esim hammastikulla, jolloin saat aikaseks näiden kahden lakan... ööö, puolivälivärin:D, jonka avulla saa sitten jo aika kivasti tehtyä tasasta liukua.
  Ite oon tilaillu ihan tuosta kansainvälisestä eBaysta, ja kyllä kaikki tilattu on tähän mennessä tullu perille. Kannattaa tarkistaa myyjän palautteet, jos siellä on 98.88 % positiivista niin kyllä voi yleensä odottaa että tavaransa saa. Myös kuvaukset kannattaa lukea huolella läpi, aika usein on näitä et kuva osto-sivulla on vain suuntaa antava ja tuote jonka posti tuo on joku aivan randomilla lähetetty- joissain tapauksissa saattaa haitata kovastikin, mutta aika usein oon hileitä tms tilannu näin itekin ja yleensä ollu ihan tyytyväinen, sen pienistä summista kuitenkin kyse.

 • Anonyymi | 27. kesäkuuta 2012 klo 11.31

  Ookkei (: Kiitos kun vastasit :) Pitääpä koittaa sitten itsekseni jos saisin onnistumaan tällä kertaa :P... Ja voisihan tietty tuolta eBaysta ostamistakin kokeilla, joskus kun kerkeäisi... c(:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...