e.l.f. haul + NOTDx2

Kauhia mikä päivitystauko! Onhan tässä ollu synttärit ja juhannus ja mökkeilyä mut silti... Miun pitäis opetella ajastamaan päivityksiä. :) Jos jollakulla ois antaa vinkkiä siihen miten saisin päivämäärät näkymään tekstien yläpuolella olisin kans kiitollinen.


Tuli tilattua e.l.f.:iltä vähän tavaraa Petran kanssa- ja mikäs siinä tilaillessa kun pullo lakkaa maksaa 1,70 euroa. <3 Vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas: Clear, Matte Finisher, Fire Coral, Smoky Brown, Desert Haze, Mint Cream, Mod Mauve (joka ei muuten näytä yhtään itseltään), Metal Madness, Gum Pink ja Purple Pleaser. Tykkään noista kaikista tosi paljon, vaikka pari olikin vähän eri sävyisiä kuin mitä odotin elfin sivujen perusteella. Tässäpä heti kättelyssä yksi mani:


Kaverille tein tuollaset Mix n Match kynnet, aika nopeesti tekastut ja sen on näkösetkin. Ihan söppänät kuitenkin. Lakkana e.l.f. Gum Pink, nimettömissä Wild and Crazyn Carissa. Mikrohelmiä en omista (vielä!) joten päädyin sitten nimettömiin ihan strasseilla sydänkuviota kehittelemään... Valkonen jälleen W&C:n Montana.


Sitten vielä nopsasti kuvaa omista kynsistä joku viikko sitten:


Yksinkertaiset glitter..asiat. Peukaloon ja nimettömään yritin taiteilla kukkia valkoisella geelikynällä. :D Ja niih, kynnet tosiaan lyhenee kun poistelen geelikynsiä vähä vähältä. Täytyy varmaan tehdä joku "ajatuksia geelikynsistä"-postaus kohta puoliin, on nimittäin aika paljon asiaa sanottavana. Lakkoina näissä Wild and Crazyn Kilimanjaro ja Wild and Desperate:


Huomenna ajattelin postailla synttärishoppaus saaliini. 8) Ja kynnet, tietysti.

10 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...