Mitä saa eBay:stä yhdeksällä eurolla? + Juicy NOTD

Miehän tosiaan aloitin tämän kynsiharrastuksen ihan vähän aikaa sitten, ja näin ollen tavaraa on tullut aika paljon hankittua viimeisten kolmen(?) kuukauden aikana. Ja voitte varmaan arvata kuinka iloinen ja ikihyväksi ihastunut olin, kun sain sitten selville kuinka halvalla tällaiset perus kynsien koristelu tarvikkeet lähtee.... :))


Esittelyssä siis koristeluvälineet joilla tällä hetkellä kynsiä työstelen. Kolme timanttihyrrää: 1.5 millisiä, 2 millisiä ja tuo yksi jossa on sekaisin vähän kaikkia värejä ja kuvioita. En olis ikinä uskonu että näitä saa eurolla... Sitten olis nuo 12 glitterpurkkia, jotka ois melkein voinu ostaa ihan vaan sen takia että ovat niiiiin kauniita katsella. :D Mukaan lähti myös noita kynsitarranauha-rullia (pliis kertokaa miulle jos noille on olemassa joku järkevämpi nimi suomeksi), sekä dotting tooleja ja nail art siveltimiä. Että sellasta. Yhdeksällä eurolla (joo en oo vieläkään päässy tästä yli :D).
Kauhiasti himottais hankkia konadeja (feikkejä tai ei) sekä tarroja ja water decalseja... mutta nuo saavat vielä odottaa kun tuppaavat olemaan sen verran kalliimpia. Pitäis koittaa jossain vaiheessa taiteilla vähän akryylimaaleilla kun sellaisia löytyy ihan valmiiksi.

Ja sitten ois yhdet kynnet. Rakastuin tuohon lakkaan sillä silmäyksellä kun sen näin, harmi vaan ettei ole kovin peittävä (vaati puhtaalle kynnelle about 5 kerrosta) eikä oikein sovi omalle iholleni. :P Kyseessä siis Sinful Colorsin Cloud 9, kauniskauniskaunis.



6 kommenttia:

 • Anonyymi | 25. heinäkuuta 2011 klo 22.21

  YHDEKSÄN EUROA?!?! Herranjumala, sillä rahalla sais toisista kaupoista vaan ehkä, kaks tarviketta.. Wautsi!

 • Anonyymi | 25. heinäkuuta 2011 klo 22.22

  Ja kynnet on toki hienot, ihana väri, mites nuiden sinful coloreiden kanssa, onko kaikki tollaisia '' ei peittäviä'' vai onko toiset lakat peittäviä?

 • Noora | 27. heinäkuuta 2011 klo 17.57

  Haha, kyllä sitä vähällä pääsee kun jaksaa etsiä! :D Sinful colorseja omistan tällä hetkellä kolme, niistä kaksi (tämä Cloud 9 ja Love Nails) vaativat kummatkin hullut kerrostukset mutta Boogie Nights pettää kahdella. :) Innolla odottelen jos seppälän valikoimiin ilmestyisi lisää sävyjä... Tuota love nailsia, ihanaa turkoosia voisin suositella kyllä peittävyydestä huolimatta, olen sitä kerrostanut joidenkin sinisten cremelakkojen päälle ja silloin kaksi kerrosta riittää pullon sävyyn. :)

 • Noora | 27. heinäkuuta 2011 klo 17.58

  Ehem, boogie nights tosiaan PEITTÄÄ eikä petä kahdella kerroksella. -.-' Ihana lakka.

 • Päivi | 19. syyskuuta 2011 klo 16.20

  Toi on aika pientä vielä. Juuri tuijottelen Ebayn sivuja ja kokonainen Akryyli setti missä on vaikka mitä kaikkea maksaa alle 10€ :) ja postikulut ilmaiset

 • Noora | 19. syyskuuta 2011 klo 16.43

  Hah, mainiota! Itse juuri odottelen että tilisiirto kirjautuisi paypaliin, 50 arkkia tarroja 4,36 dollarilla houkuttelee jo aika pahasti...

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...