NOTD: Öhllöhlhl ja Shoppingia

[Postaus kirjotettu kymmenen aikaan aamulla, fukuu bloggerille vaan kun ei voi toimia sillon kun miulle sopis! >:D]

Täällä on nyt erittäin väsynyt ihminen kirjottelemassa. Äsken kävin yläkerrassa keittelemässä itselleni kahvia, ja jäin sitten odottelemaan sen kiehumista- kunnes tajusin että olin vain ottanut pannun pesukoneesta enkä esim: pistänyt kahvinpuruja tahi vettä koneeseen. Siinä sitten ihan oikeaa kahvia odotellessani päätin syödä hieman jugurttia, puolessa välissä matkaa jääkaapilta jugurttikupilleni tajusin että kädessäni oli maitotölkki.

Mutta asiaan. Nyt miulla on jopa kelvollinen tekosyy siihen etten ole pariin päivään postaillut, kamerani nääs unohtui kaverilleni mutta nyt on kuvat koneella joten vaikka näitä kynsiä ensiksi. :---)
On jälleen aika pikapikaa tehty nämä kynnet, mut ihan kiva oli näitä siitä huolimatta pari päivää katella. Elfin lakkoja on nyt tarkotus vähän testailla, tässä siis Fire Coral, joka on iiiiihanan värinen. :) Pisteitä Model's Own:in Prussian Bluella ja W&C:n Montanalla. (Ja yhyhyhyyy sille miten huonokuntoiseksi geelikynnet jättivät luonnonkynnet, ihan pahaa tekee katsoa.)

Ja sitten miun kauhea ostosvuori. <3 Tulin ehkä vähän hulluksi kun _joka_ikinen_ kauppa johon jalallani astuin oli täynnään alennusmyyntejä, mut hei, kerranhan sitä, synttärit kuitenkin oli. Pistetääns ensin nämä kynsiaiheiset... (jotka ei itse asiassa edes olleet alennuksessa, hups.)

Ihka ensimmäinen tarra-arkki eBay:stä ja- ratatatatatata-- nail art lakkoja! Ainakin tuohon miun lähiseppälään on ilmestynyt Golden Roselta 3 euroo maksavia pulloja, en voinut vastustaa kiusausta. Oli värillisiäkin lakkoja siellä, mutta yritän nyt tyytyä tuohon mustaan ja valkoiseen... Oli ihan pakko päästä testailemaan näitä heti, yritän pistää nopeasti tulosta, saa nyt nähdä miten blogger suostuu toimimaan. :P

Okei nää nyt oli ihan tarpeellisia asioita. Kaikki meikit on onnistunu lähestymään loppuaan aika yhtäaikaisesti, äitee vähän sitten sponssaili miulle näitä- ja Trindin lasiviilan sain myös lahjaksi. <3 Kynsilakan ohentaja on pelastava enkeli, rakastan. (Oikea lifesaver, hehhehheh)

Joo, kaikki mikä on alennuksessa pitää ostaa. :D:DD No mut halpaa, anttilasta nuo voitehet jotka ovat siis isoja purkkeja maksoivat 3,5 euroo kipale. Oikein kivoja.

Himoitsemani tummansiniset shortsit kotiutin myös, tää on miun lempiasu ollut viime päivinä. Yhdistettynä valkoiseen toppiin ja pantaan toimii oikein kivasti. Ja sitten viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä:

Aaaaaaaah! <3 Nämä huutavat miulle "kävele meillä New Yorkissa", enkä varmaan pidä näitä melkein koskaan, mutta olen niiiiin kauan himoinnut kunnon platformit omaavia kenkiä ettei tilaisuutta vain voinut jättää väliin- etenkään kun ovat hyvän jalassa ja maksoivat vain 30 euroa, alennuksesta nämäkin. Rakastan Biancoa. Ja rakastan näitä namuja. Siellä hyllyn päällä istuvat nätisti niin. Katselevat minua sieltä ja haluavat suurkaupunkiin. 

Kaikkia varmasti kiinnosti erittäin paljon mutta hei, pakko ihan vähän hehkuttaa. Jos asut jyväskylässä niin kannattaa käydä tsekkaamassa vieläkö olisi alet käynnissä...
(En suinkaan ostanut vielä synttäreiden jälkeenkin vyötä TAI t-paitaa TAI pantaa, mutta niistä ei puhuta. Sitä paitsi nekin saattoi olla alennuksessa. :D)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...