Fire, steel and BLING- NOTD

Hei te! Pari iltaa sitten tuli kaksi ihanaa yllätystä. Ensiksi huomasin miten kuin taikaiskusta tänne oli ilmaantunut kolme uutta lukijaa, tervetuloa! Pari minuuttia etennpäin, ja luin My Dream Nails:ista voittaneeni lohdutuspalkinnon arpajaisissa. :D Huikeaa, en ikinä, _IKINÄ_ voita mitään ja reaktioni olis ollu näkemisen arvoinen tuolla hetkellä. Ei väliä mitä posti tuo tullessaan, voittaminen oli tärkeintä... :,D Oli kunnon YEAH!-fiilikset.


Miulla on sellanen paha tapa (ainakin blogin kannalta) että silloin kun saan aikaiseksi lakkaukset joista tosissani pidän- esim. edellinen postaus- kituutan niiden kanssa monta päivää putkeen vaikka vähän kyllästyttäisikin, koska en halua ns. "heittää hukkaan" kivoja kynsiä. Miulla lakkaukset kestää kuosissaan koristeluista riippuen parista päivästä melkein viikkoon, tämänkin postauksen kynsistä raaskin luopua vasta perjantai-iltana kun ne joskus alkuviikosta lakkasin, ihan vaan siitä syystä että onnistuin tökkäämään vasemman pikkurillin auton-oveen ja halkaisemaan siitä palan jolloin se ei enää kovin nätiltä lähemmälti tarkasteltuna näyttänyt... Piti vähän korjailla sitä että sain kuvat otettua. :)


Jotain hyvääkin tuon pikkurillin kynnen lyhentymisessä: loput näyttävät pidemmiltä siihen verrattuna. Lakkoina e.l.f.in Fire Coral ja Metal Madness, strassit pelastivat nämä kynnet, näytti omasta mielestäni aika kivalta tuolla tavoin käytettynä.


Ja vielä pikkuriikkinen haul. :D Petra salakavalasti vei miut Tokmannilla MNY-hyllyn luokse jota olin niin kauan onnistunut välttelemään... Mikään sävy ei ollut aikaisemmilla äkkivilkaisuilla kerjännyt huomiotani, mutta niimpä vain löytyi tällaisia huomaamattomia helmiä. Nyt en kyllä tajua miten oon voinut olla huomaamatta näitä, niin kauniita he ovat.


2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...