NOTD: Snaketips

Jatketaan syksyisillä lakkauksilla. Miulla oli tuossa pari päivää jolloin lakkailu ei vaan onnistunut, tiiättekö sen tilanteen jolloin kaikki mitä yrittää näyttää vaan huonolta? Nämä kuitenkin lopulta onnistuivat, viihdyn hyvin. :)



Alla WaCin Ladylikea kolmisen kerrosta, joka osoittautui melko läpikuultavaksi lakaksi. Tipit tein teippien avulla vaikka ilmankin olisin varmaan selvinnyt, ensin alla MNY:n 445 ja päällimmäisenä Color Clubin Snakeskin jota halusin testailla, siitä lähti tämä lakkaus. Sitten koristeluja Golden Rosen mustalla linerilla ja Konadin kultaglitter-linerilla, tarrat päälle ja keskellä vielä samaista kultaglitteriä sekä päällyslakka.


Tein sunnuntai-iltana tilauksen nailsupplies.us:älle, ja nyt matkalla luokseni on 9 color clubia. :) En malta odottaa. Vähän myös pelottaa kun yksi lakoista jotka tilasin on Alias, joka näyttää monissa näkemeissäni swatcheissa ihan taivaalliselta, mutta nyt parin päivän sisään oon just parista suomalaisesta kynsiblogista lukenut pettymyksentäytteisiä tekstejä siitä miten kyseisen lakan duo-chrome efekti ei näy kynsillä lainkaan, nyyh!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...