NOTD: Fall and Cesars Arrived

Kävittekö eilen illalla kattelemassa tähdenlentoja? Oli hienon näköstä, koreuden kruunasivat revontulet jotka kanssa päättivät näyttäytyä!
Cesarsin paketti saapui, ja sen mukana ensimmäiset konadini! :) Heti piti tietysti päästä kokeilemaan:


Liukuvärjäyksessä käytetty La Femme Beautyn Lime Cremeä, WaCin Twilightiä, jotain Evelinen keltaista, sekä Sinful Colorsin Cloud 9:eä. Lehtileimailut ja koko komeuden päälle Flormarin "taikalakka" U22 josta tuo kultainen kimallus johtuu.


Joooo tykkään. Tommoset "kesä vaihtuu syksyyn" -kynnet. Tässä vielä miun pikkuinen paketti joka Cesarsilta saapui:


Konadin laatat m31 ja m60, skrapa ja leimasin sekä Color Clubin Snakeskin lakka. Se on tuommonen tumma harmaa/vihreä ja seassa hullut määrät kultashimmeriä, kaunis. :) Ensin oli tarkotus tilata useempi CC eikä muuta, mut joku lakka kerkes jo loppua ennen kun kerettiin tilaamaan ja parista muusta oltiin otettu alennukset poies. Aattelin sitten lähtee tekemään ensimmäistä tilaustani Nailsupplies.us:sään jahka saan kirpparirahani... 8---)
Oon aika tyytyväinen itteeni kun oon nyt saanu päivitettyä blogia suht usein, yritän pitää tämän tahdin yllä!

6 kommenttia:

 • Doo | 9. lokakuuta 2011 klo 20.15

  Löysin äsken blogisi (taisi olla jonkun haasteesta) ja voi kun tunnen oloni kotoisaksi :)

  Kaunis blogi, kauniita toteutuksia!

  Tuosta CS-tilauksesta: Luulin jo että itse sekoilin, kun mielestäni perjantaina oli eri lakkoja alessa kuin lauantaina. Illalla niitä pyörittelin mielessäni ja seuraavana aamuna hämmästelin että muistinko väärin joidenkin lakkojen hinnat. Harmi kun vaihtuivat/loppuivat niin nopeasti. Mutta piristävää, että Suomestakin välillä saa jotain edukkaasti :)

 • Noora | 10. lokakuuta 2011 klo 22.18

  Kiitos ihanasta kommentista! :> Jep, tais moni holo-lakka ainakin olla sellasia joista lähti alennukset pois. :/ Harmittaa lähinnä siksi että nyt on sitten "pakko" tilata ne holot jotka halusin tuolta nailsuppliesilta, ei mahdu paljoa muuta mukaan. :D

 • Lala | 11. lokakuuta 2011 klo 15.50

  Voi kun ihanan pirteät värit näissä! Ja hirmu kiva lopputulos. :)

 • Noora | 12. lokakuuta 2011 klo 19.27

  Kiitos, kiva kuulla että tykkäät! :>

 • Aurica | 26. lokakuuta 2011 klo 23.01

  Ihanan värinen lakka toi color club! ♥ mut tosi siistin näkönen lakkaus, toi syksy, kun siinä on tollasta epäluonnollista vihreetä ja silti kaunis ♥ tykkään, myrkyllistä. Mäkin löysin sun haasteesta, ihana blogi ö_ö

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...