NOTD: Blue Luxury + Flormar-uutisia

Oon ravannu tokmanilla aika tiuhaan viimeisten parin viikon ajan, ihan siitä syystä että pääsisin poimimaan parhaat päältä (muahaha) kunhan uusi lasti Flormarin lakkoja saapuu, niinkuin myyjät kertoivat. Lakkoja ei kuitenkaan ole kuulunut, eikä myymälöissäkään osattu kertoa mitään uutta, joten pistin pari päivää sitten palautetta tokmannille, viestini yksinkertaistettuna kuului "Flormar-lakat ovat loppuneet melkein joka paikasta, onko uutta erää tulossa?" vähän kohteliaammin muotoiltuna. Ja vastaus tuli sähköpostiin tänään:

"Hienoa että "flormar/ konehelsinki" kynsilakat ovat mieleisiä.Tuotteet on kyllä valikoimissamme mutta pieni katko toimituksissa yllättävän menekin vuoksi.
Tulossa myös uutuus lakkoja esim.holographic samaan sarjaan."


 Hiiii! :) Eli ilmeisesti: A) Flormarit tulevat pysyvästi valikoimiin, niin minä tuon tulkitsin? ja B) HOLOJA! Yritän kovasti hillitä innostustani tätä uutista kohtaan, varsinkin kun ottaa huomioon ettei Flormarin omilla sivuilla ole minkäännäköisiä holo-lakkoja esillä... Mutta voi pirulainen jos suomessa myytäis halpoja, laadukkaita holo-lakkoja isoissa pulloissa!

Sitten kynnet jotka tehtailin pääasiassa Meeten arvonnasta voittamillani jutuilla. 


Olivat vähän vaikeat tapaukset kuvata kun hopealakka tuppaa heijastamaan aika paljon valoa. Eli Dependin vaaleansininen 246 käytössä, hopea on Wet 'n Wildin Metallica. Innostuin noista paljeteista ihan hirmuisesti, täytyy varmaan pikapikaa kyhätä toisetkin kynnet niitä hyödyntäen... Anyways, paljon kiitoksia ylläripalkinnosta, tulee käyttöä! <3

5 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...