NOTD: Stargazer 307


Okei, tässä olisi näemmä glitterblastin ensimmäiset swatch-kuvat. Lakka oli niin kaunis etten hennonut vahingossakaan pilata sitä millään puolihuolimattomilla "koristeluilla". :D Uhri on oikea lakkojen lakka, Stargazerin 307. Bongasin tämän ensimmäistä kertaa ihan joku kuukausi takaperin Nihridan blogista ja lakka hyppäsikin sekunneissa "haluunhaluunhaluun"-listani kärkisijoille.


Petra tieskin kertoa miulle että yhdessä jyväskyläläisessä kauneusputiikissa jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista oli ainakin jokunen vuosi sitten vielä myynnissä Stargazerin lakkoja. Kerkesin vasta pari päivää sitten tarkistamaan tilanteen ja ah, kyllähän sieltä näitä löytyi, rivikaupalla. Jouduin pulittamaan tästä 5,7 euroa (14 millilitran pullo) joten taidan yrittää tilata lisää sävyjä netistä jahka rahaa taas olisi. Tässä linkki nettikauppaan josta näitä saapi, halpaan hintaan! (Itelläni ei kone tällä hetkellä suostu tuolle sivulle menemään, luultavasti koska netissäni on jotain vikaa, tosi hitaalla käy koko ajan mutta oon tuolla kyllä ihan vastikään vieraillut?)
Sain tän niin täydelliseen väliin ennaltaehkäisemään pelkoani siitä että Color Clubin Alias tulee pettämään odotukseni, hehee. Ompahan ainakin yksi täydellinen violetinvihreä duo(vai multi)-chrome varastossa. :---)


Pääsävyt 307:ssa ovat violetti ja oliivinvihreä, paljon näkyy myös kultaa ja punertavan ruskeita sävyjä. Nämä kuvat on kaikki otettu auringonvalossa, hämärässä sisävalaistuksessa värit näkyvät tummempina, eikä duo-chrome efekti ole kaikista kulmista yhtä näkyvä kuin näissä. Mutta ehdottomasti kaunis sisälläkin, tämä alempi kuva taitaa olla sellanen kaikkein yleisin näky mitä olen kynsilläni katellut. :>


Jaaaaa nauttikaa kuvasaasteesta:

Mitäs mieltä lakasta?

4 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...